Sofi.webblogg.se

8 månader av Lycka

Kategori:

I  8 månader har du funnits i våra liv,8 månader av lycka <3
 
Visa dagar vill jag bara fly men inte långt och inte länge,men visa dagar är jobbiga som när du sover dåligt och vaknar upp med gråten i halsen,eller de dagar/tillfällen du blir ledsen över något som vi inte förstår,men de dagar glöms fort bort av de icke jobbiga dagarna.
Lycka.
 
LYCKAN 
Lycka är när du ler tillbaka åt oss,lycka är när du skrattar när vi kittlar dig eller hunden gör nått roligt,lycka är att se dig utvecklas,lycka är att se dig lära dig krypa,stå upp,utforska världen,lycka är att se dig bli glad,leka själv eller med andra barn..
 
Lycka är att se dig lysa upp av glädje när pappa din kommer hem efter jobbet och busar med dig,..lycka är att höra dina små lustiga ljud som du har för dig ibland när du är exalterad över något,..
 
I dessa åtta månader har du vuxit alldeles för fort..ibland vill jag att tiden ska sakta ner..men det är samtidigt hur underbart som helst att se dig växa,se din personlighet börja komma fram :)
 
Du har lärt dig så mycket redan:
*Sitter
*Kryper
*Står upp själv med lite stöd från soffan,bord,stolen ja allt du kan komma åt..Du har även stått ett ett par sek utan stöd : )
*Du förstår när du gjort nått fel men ler bara sådär busigt som barn kan göra när vi säge till dig 
*Du har lärt dig ditt namn,hundens namn och mamma,pappa.
*Du har börjat försöka säga mamma och pappa..mest mamma när du är ledsen och pappa när du är glad : )
 
8 månader av lycka
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: