Sofi.webblogg.se

Vad hände?!

Kategori:

Dagen började bra.Åt frukost alla tre ihop,åkte och stor handlade,köpte färg och lämnade Paulina hos sin farmor ett par h för att under tiden måla om i hennes rum Projekt a la sofi ..Men det gick genast åt skogen..Tapeten som var innan började lossna och jag vet måla över på tapet är oftast ingen bra ide,men det beror lite på hur bra tapeten du målar på sitter och om det är en dyr eller billig tapet,tunn eller tjock?Så istället för ett miniprojekt blev det helt plötsligt ett mega projekt..Först blev jag sur men sen efter lite sureri så accepterade jag att såhär blir det,att det tar lite längre tid än tänkt,alla väggar måste slipas först,..vi började med att riva bort tapeten men gav upp efter 1h och knappt kommit halvvägs,..så nu ska det slipas,målas,målas och åter målas..Vi tänkte börja ikväll med att slipa lite så länge Paulina var vaken!Men på väg till hans mamma för att hämta dotter våran så får min sambo fruktansvärda bröstsmärtor,å i panik så tror jag han fått stroke eller hjärtinfark..men han pratar tydligt och han är inte förlamad någonstans.. Han ringer 1177 och 15-20min senare så kommer ambulansen och hämtar han så nu ligger han på akuten och väntar på blodsvar.,stackars älsklingen..alla prov tagna innan detta sista såg iallafall bra ut..

Själv ligger man just nu i sängen och nattat Paulina för en halvtimma sen..tänker på hur det kunde bli såhär,från en perfekt dag till en skitdag,..Sur och orolig,..

Rosslig

Kategori:

Först dottern och nu jag..förskylning och  det innebär en sjuhelsike täbbd näsa och yrfebrig..Paulina fick feber och en lättare förkylning (tack gode)..Idag har hon mått jättebra och då är det klart jag ska bli sjuk.. jag hade ju förvisso önskat att det var jag som blev sjuk ist för Pau då hon blev sjuk..
 
Ska försöka sova lite
 
 
 
 
 
 
 

Husägarsugen

Kategori:

Är så sugen på att äga ett hus med min lilla familj,är tyvärr en dröm så långt borta att den knappt går att se ..men smygtittar kan man ju ändå göra :)
Har alltid viljat "bygga" ett eget,..men efter ett par år så är det inte ett måste längre..Självklart har jag vissa krav på hur det ska se ut både ut och invärtes.
 
Öppna ytor,högt i tak,vita väggar,egen pool och garage,Varför inte.? :D poolen är dock inget krav på att det finns där direkt.Kakel,trägolv..m.m..
 
 
 
 
 
Huset på bilden är inte drömhuset.
 

Lite regn,lite förskola och lite promenader.

Kategori:

Paulina och jag har haft en trevlig dag med sällskap av Sofia och hennes son Mille :)

Gick på promenad till öppna förskolan,lekt lite,snackat lite,byt lite blöja och ätit lite haha

Regnat nästan hela dagen men vi lyckades undvika regnet hyfsat bra :))

Tack för en trevlig dag

Hon går ju förhelskotta

Kategori: Paulina <3

Har ju inte uppdaterat er med det senaste och det är att min dotter går,yes jag sa det hon GÅR,..

Och mer hade jag inte att säga,det händer visserligen inte mycket annat :D

Kvalitets tid

Kategori: Paulina <3

Idag har det bara varit jag och min dotter tillsammans..Karl är på resa via jobbet,på konferens .. Saknar/saknar han..Så det fick bli lite kvalitets tid idag,tills imorgon förmiddag då sambon kommer hem..;D


Har fått besök av min syster idag med dotter..Kollat på rock of age,babblat,ätit frukost ihop och gått på promenad..
Sen blev det ganska se ee gt ...Lagade mat,käkade och sen åkte vi till affären lite.Köpte en ny mössa till flikke barnet..En tunnare vår mössa..




Snart går mina ögon i kors ..Så trött känner jag mig..God natt...

 

 

Ny design

Kategori:

Har ändrat design (Om man missar) öh..
 
Kommer dock inte göra så mycket med den just nu,det ska ju sättas in nya bilder,ändras textstorlek och snitt och kanske färg?
 
Men har inte orken att sitta med detta just nu,kan behöva lite hjälp också ;)
 
Bjuder istället på lite bilder
 

Mitt 2012

Kategori:

Hittade detta Gaaamla inlägg som utkast,jag har väll helst glömt bort att puplicera denna.
Men bättre sent än aldrig haha
 
 
 Oj vilket år det har varit,..Mycket glädje men också en STOR sorg..
Tänkte jag skulle sammanfatta året som gått,..kanske inte i detalj..kan vara så att jag blandar ihop vissa datum också :) 
 
2012 är ett år med blandande känslor
Våran dotter föddes,Jag blev moster för första gången,en nära anhörig avlid efter månader med lidande :(
R`s närmsta vän gifte sig,Min syster fick sitt första barn,Dottern Julia..
 
 
Januari: Gravid i 5:de månaden,Pluggade Hotell & Restaurang inriktning Hotell på ett riktigt Sk*t ställe här i Norrköping (Här utbildar man sig själv tydligen)!
Sambon och Jag letade lägenhet och om dagarna njöt jag av Livet..Firade min far,yngsta kusinerna..vräkte i mig mängder med mat och efterrätter...Började läsa en massa mammabloggar..
 
 
Februari: Avslutade kursen som pågick ett halvår,Gravid i 6:de månaden,..Kollade lägenhet,hitta lägenhet och började packa...Jobbigare än jag trodde det skulle vara..det fick bli många pauser..
 
 
Mars: Vi flyttade den 1:de,trött,tjock men glad var jag..Gravid i 7:de månaden...R och jag gick på en 3-4 veckors kurs ihop hos bvc..1 -2 gånger i veckan..Skrämande men lärorikt...R och jag firade 2 års dagen den 7:de..Jag fick bling bling örhängen och halsband <3
 
April: Började bli trött på att vara gravid..Gravid i 8:månaden..höll på för fullt med att få iordning på nya lägenheten..en bekant fick barn..Hade min första babyshower...fast i lägenheten blev det inte mycket gjort..
 
Maj: Gravid i 9:de och sista månaden,.Nu var det tungt för både rygg å ben att bära Hen som fanns där inne..Gick 4 dagar med en sådan smärta (Förvärkarna) som liknande en mensvärk gånger 10 och för var dag som gick fick jag ondare och ondare,..Ringde mvc och fick vänta en natt innan jag åkte upp...Den 20:de kom våran dotter (Paulina) till världen <3
Och nu kom även värmen...efter 2 dagar insolerad på mvc så var det skönt att komma ut till solen..
 Sebbe och Hanna  kom på besök enda från Lund.
 
Juni: Njöt mest av livet som föräldrar..trots brist på sömn,en massa grångel med amningen ,..fast underbart var/är det att vara förälder..Var en hel del på sjukhuset med Paulina (Vägningar,blodprover osv,ja det vanliga) och så hälsade jag /vi på hemma hos mormor eller på sjukhuset denna tiden också..
Promenerade en hel del och sov,sov å sov,men man var tamefan lika trött för det haha...Fick mycket fina gåvor utav nära och kära denna månad med..många besök blev det också..R började jobba igen efter 2 veckors tiden ihop..
 
 
Juli: R`s närmsta vän gifte sig den 7:de,I kyrkan var det vackert och festen var en fest för sig :D,Första kvällen vi lämnade Pau i 3-4 h hos min Syster...Gick även denna månad på många promenader..Jag fyllde 24..Gick på Bio första gången sen Paulina..Badade i poolen på landet..första och sista gången under hela sommaren..
 
 
Augusti: Planerade namngivilsen för Paulina som skulle hållas den 3:de sept..Jag blev moster för första gången till en Julia den 2:de...Min kära underbara Mormor tog sitt sista andetag och lämnade oss Rip..Jag var i chock,i tårar och väldigt ledsen denna månad..
 
  
September:  Namngivilse för Paulina ute på landet...vädret samma dag var helt ok..kylan hade ännu inte kommit..dagen innan var vädret dock blåsigt...tältet hade vält.. Paulina blev 3 månader och fick sina första sprutor och sin första förkylning några dagar innan sprutorna..sjukstuga och en massa mys denna månad.. 
 
 
Oktober: Umgicks en del med systra min och hennes dotter Julia..Millers dotter Elin fyllde 2 år..Paulina blev 5 månader och började sitta utan stöd..hennes andra sprutor togs...Halloween/Inflyttningfest hemma..
 
 
November: Paulina blev 6 månader,började krypa <3 ..Jag handlade julklappar och förberede julmaten.. Färgade håret..åkte och kollade på Sweden house Maffia i Stockholm,R bjöd mig <3 ,vi övernattade och tog vara på lite egentid..
 
 
December: Julafton och Nyår hemma,..Paulinas andra förkylningen kom...ett par dagar senare lärde hon sig ställa sig upp själv mot bord,stolar osv...Parmiddag1 och 2..
Ungefär så såg mitt 2012 ut 
 
Nu är det April,solen skiner men än är det snö lite här och där.Paulina blir 1 år om 2 månader.