Sofi.webblogg.se

Flowers in my hair

Kategori: Bilder

Men oj vad tiden har flugit förbi oss, snart är junimånad över och juli månad kommer krypandes och likaså men 25 årsdag.

Det har firats en väns 25 årsdag med temat Bal, det har firats midsommar med fina vänner,det har jobbats och det har spenderats lite tid ute på landet med en massa lek och god mat.

Det har jobbats i 2 1/2 vecka ca.Det har sålts av med lite bebisprylar och annat i hemmet : )

Man har även hunnit bli förkyld och febrig ett dygn : (

Nu sen igår morse så har jag varit själv med Paulina och kommer även idag till sent på kvällen vara själv med henne då sambon är i London med jobbet.

Vi åkte då ut till Landet och umgicks lite med syrran och hennes dotter plus syrrans vän med hennes 2 barn,en i samma ålder som Paulina (ca 2 månader äldre)

Vi har även köpt ny vagn och bilbarnstol, så nu har vi 2 stolar men bara en travel vagn : ) Den stora emmaljunga har vi kvar en vinter till åtminstone : )

 

 

 

 

 

Nu är det sommar

Kategori: Känslor

Nu är det sommar 3 juni och jag borde vara glad..Men så är det inte just nu..

Svar från förra inlägget:No suprice :(
Kollade hus och vann budgivningen men sen skit sig allt för att vi har handlat för mycket på nätet och används oss av fakturor..Det kvittar att man betalat varje faktura...det klassas som att du har skulder och då inte kan få lån..

Något sur,något ledsen och något arg :/

Jag borde veta bättre vid detta laget,allt flyter inte på felfritt..Det var för bra för att vara sant..



Suprice or not

Kategori: Allmänt

Precis suprice or not,det vet vi ännu inte.
 
Men om det vore en överaskning. a big one. Då kan hela vårt vardagliga liv ändras ännu mer än vad det redan har gjorts :D till något mer bra än vad det redan är.
Mitt liv skulle öka från 50%- 80% lycka om det blir det som vi hoppas på.
Resterande 20% är, 10 % jobb och 10%....