Sofi.webblogg.se

Kyligare idag

Kategori: Allmänt

Valborg,brasa,första maj tåget,karuseller,barn höga på socker,fyrverkerier,lotter ,blommor å vilken vecka det kommer bli,men ack den sol som försvunnit.Idag är det kyligt ute,lämnat dottern på dagis och nu blir det fika innan målningen och sedan blir det tvättstugan halva dagen.
 
När vi ändå pratar halvdagar,så jobbar sambon halvdag,..så det blir lite lunch ihop idag och så hämtar han dottern på förskolan <3 
 
Händer annars?!,.
Om vädret inte blir sämre så ska vi väll försöka ta hos ut och kolla läget inför första maj firandet.
 
 
 
 
Måla måla lalala

Denna underbara sol

Kategori:

I ett par dagar nu har vi haft sol och vackert väder,varmt och helt underbart.
Det har spenderats många dagar ute,vi har gått på promenader,matat änder,lekt i lekparker,ätit glass,åkt cadillac och bara njutits.Men vi har också varit sjuka (iallfall jag) med förskylningar och ont i halsen.
Det har tvättats i nya tvättstugan ,helt underbart med en fin och ren och ny tvättstuga..
 
 
 
 
 
 
Snart är det första maj,ska tråkigt nog bli dåligt väder då ;/
Får passa på att njuta extra mycket av solen nu och fram tills dess .
 
 
 
 

Att ta hand om sin hud,hår och naglar

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
Jag är så dålig på att ta hand om min hud som är torr,min naglar som lätt går av och mitt hår som är slitet ,åå vad jag saknar mitt långa hår :( 
 

I sommar när jag börjar jobba så hoppas jag det blir lite ändring kring det,då jag har råd med lite dyrare schampoo,hudlotion m m
 
och solen,som är gratis :) för nu ser jag ut som ett vandrande lik :(
 
 
En liten utomlands semester med familj skulle inte heller sitta del...helst innan sommaren... Ååå vad mysigt det skulle vara,åå om man ändå hade råd.. <3
 
Glad påsk på er där ute.
 
 

Lounge Utemöbel

Kategori: Lägenheten

Åkte iväg en sväng tidigare idag och kollade på utemöbler,en specifik utemöbel-Lounge..
En 2 sits soffa"Väldigt liten",som jag var jättesugen att ha i vår jättelilla balkong..Men hittade inget ställe som sålde en separat..utan man måste köpa ett helt set med en eller två fåtöljer..och det vill jag ju inte ha,..så nu blir det att bygga eget och följa trenden lite med lastpallar,..billigast och smidigast..Behövs bara lite utefärg,madrass ,tyg och kuddar..Visst är listan lång,speciellt om man inte har något av detta hemma..men det blir ändå billigare än om du skulle köpa soffan eller ett helt set!
 
 
Typ i denna stil fast 2 pallar (Standard) på varandra och måla dem i vitt.
En madrass med tyg (som tål regn och rusk) och sedan kuddar som ryggstöd.
 
Plus en liten pall som bord med bordsben.
 
Men det blir ett senare projekt ;D
 
 
 
 

Träning

Kategori: Allmänt

Nu jäkla har jag bestämt mig,nästa vecka börjar träningen.Har sagt det i veckor,nej månader att jag ska börja träna.Tyvärr har jag inte råd med att gå på gym :( .Vilket annars är bekvämt,enkelt och allt finns där även dem roliga passen.
 
Men det är ingen ursäkt för att inte börja träna och jag behöver det,min kropp behöver träna .Jag har ju lite utrustning att använda mig av här hemma och jag har friska ben att springa/jogga med..Bara ut och spring Sofi..
 
Även passa på när dottern går på förskolan och jag inte börjar jobba förens om 2 månader.
 
Önska mig lycka till :)

Home makeover

Kategori:

Sitter mest här hemma och längtar efter att få börja jobba, för det innebär att jag får in pengar och kan handla allt jag vill ha till lägenheten.. begagnat och nytt..egengjorda och nyinköpta...åka till ikea en gång till...Längtar även till sommaren sååå mycket...längtar till grill och bad och sol dagarna,..sena kvällar och framförallt alla varma dagar..
 
Idag har det regnat och vart ruggigt kallt ute,..Paulina och jag åkte till Badhuset med Syster och hennes dotter  idag,..en perfekt dag att spendera inomhus och göra något kul..dock vill ju inte dottern bada..andra gången nu...men busa och leka ville hon göra ändå...
 
En varm vårdag förr ett par år sedan
 
 
 

5 Dagar , 4 Nätter

Kategori:

Nu har vi bott i nya lyan i 5 Dagar och 4 Nätter och jag trivs som fisken i vattnet.
Lägenheten är PERFEKT.
 
Vi är nästan klara med allt i lägenheten,lite mera ska upp på väggarna.Sen ska det säljas lite möbler och prylar och köpas nytt.
2 kartonger och en dörr ska ner till källaren,det ska sys kuddfodral m.m
 
 
Igår cyklade jag med dottern till förskolan och det var en stor skillnad från innan,helt slut när jag kom hem.
Är van vid att gå med henne 5 minuter innan vi ska dit,nu måste jag cykla en 30-40 minuter innan.
 
Men nu ser det ut som att karln har tagit hem sin bil och då har vi en extra som jag kan åka fram och tillbaka med och lämna och hämta dottern med till förskolan  :)
 
Presic suttit och skrivit klart Inbjudningar till dotterns 2-årsfirande i Maj och gud vad fult jag skriver :/.
Nu ska det bara handlas lite frimärken innan vi skickar iväg dem.
 
 
Idag känner jag mig som den lastaste i världen,visst tog jag cyklen ner till stan och lämnade av lite barnkläder och skor på Hans och Greta,..men nu när jag suttit vid datorn i snart 2 h så känner jag för att göra inget..Men måste ut med hunden och sedan åka och hämta dottern,vilket alltid är mysigt : )
 
Ta ett varv med damsugaren och moppen måste jag göra också.