Sofi.webblogg.se

Ute i god tid

Kategori: En helt vanlig dag

För första gången på länge är jag ute i god tid,har börjat kolla efter vinteroveraller till dottern min.Letar helst efter 2 st en till dagis och en att ha hemma?!Kan ha hittat 2st men bara jag kan möta upp dessa tjejer som säljer dem utan att det krockar med jobb och så.
 
Vi har ju redan ett par termobyxor och jacka som vi fick av underbara vännen Sara,men att använda dem på dagis är inte så bra,finns risk att snö tränger sig in.Smidigt att ha när man springer ut och in i affärerna (På stan eller matäffaren) 
 
I 3 dagar nu har Paulina varit på dagis själv från kl:07.30-14.00 och det har gått jättebra,hon har varit lite ledsen och haft lite svårt att somna på vilostunden ,men för övrigt har hon varit jätteduktig (Min STORA lilla flikka ) ,mamma och pappa är så stolta över dig <3.
 
Idag är jag hemma och förmådligen imorgon med från jobbet..Har så ont i nacken :( ,ska gå och få massage så fort jag slutar jobba..Fick förlängt på jobbet och slutar i mitten av sept istället för denna vecka som jag skulle ha gjort annars på söndags kvällen. 
 
 
 
Igår var på öppningen av nya ica inärheten av där vi bor,man kan lugnt säga att det tog sin tid och så åt vi gratis varmkorv med bröd,vilket Paulina älskade .
 
Älskar dig 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: