Sofi.webblogg.se

Dagisstart snart

Kategori: Känslor

Idag exakt idag är det en vecka kvar till min lillastora tjeja börjar på dagis,allt känns så overkligt. Först fyllde hon ett å det var jättestort men nu ska hon börja på dagis och det är också jättestort.Vad hände egentligen,vart tog tiden vägen?

Visst känna det spännande och jag är glad för att min dotter ska få leka med andra barn nästan varje dag ett par h och göra massa roligt på dagis :D men jag känner samtidigt panik över att lämna över henne i andras händer,som inte är Hennes farmor eller hennes egna pappa.
Att vara ifrån Paulina har jag ingen panik över,nu har jag haft nästan hela sommaren på mig att vänja mig eftersom jag jobbar så mycket,men inte kunna ha samma kontakt med fröknarna via bl a sms som jag annars har med hennes farmor eller pappa är lite skrämmande.

Men jag tror hon kommer trivas och att det kommer gå bra.

Vi ska iallafall dit nästa Tisdag på inskolning,(Hela veckan tror jag)?!Vi är båda lediga och kan vara där för henne och varandra :)) så det känns bra.

Får la se sen hur mycket de säger att vi måste handla till hennes dagistid,många säger ju att det ska finnas dubbelt upp av allt.
Vi har det mesta (Några saker dubbelt) bl a regnställ,skor (Ett par stövlar),inte så mycket vinterplagg.Massa massa kläder,allt från fina till slit och släng.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: