Sofi.webblogg.se

Fredag och Bvc

Kategori: Paulina <3

Solen skiner,klar himmel och underbart friskt och lagom kallt ute,idag har vi en tid hos Bvc kl 14.30. Vi har inte varit där sen hon var 3 månader och fick sina första sprutor :/ :) så ungefär 1 månad sedan, idag blir det bara vägning och mätning :)
 
-Älskar denna bild-
En liten sjukling (Hennes första förkylningen) men gla ändå..
Några dagar innan hon skulle ta sprutorna!
 
 
 
 
Saknaden är enorm,
du finns i mina tankar varje dag  ♥

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Vilken underbar bild på Paulina! Så söt hon är och vilken gullig mössa!

    Vi har också BVC-tid snart, på måndag närmare bestämt. Då är det 3-månaders kollen ( Mille blir ju 3 månader på onsdag) med vaccination. Jag håller tummarna för att sprutorna går bra och att han inte får någon feber av dem.

    Var går ni på BVC, i Klocket eller? Vi går i Söderköping eftersom det är närmast dit men jag funderar på att byta till VIlbergen eventuellt. Jag är aldrig i Sörping utan åker i stort sett alltid till stan för att handla och se. Johans jobb ligger ju dessutom i Skarphagen så Vilbergen känns lite som om det är på vägen.

    2012-09-21 | 10:20:31
  • Sofia säger:

    Hoppsan, glömde skriva mitt namn i kommentaren ovan. Men det var jag, Sofia, som skrev den. ;)

    2012-09-21 | 10:21:32
  • Sofi säger:

    Sv: Oj redan 3 månader :) hur mår ni då? Paulina klarade sig ifrån febern,..men det är sällan de får feber första gången..vanligare vid 5 månaders sprutan :/ Vart bor ni då?Syrran går i Vilbergen,är helt ok där :)

    2012-09-21 | 12:28:03

Kommentera inlägget här: