Sofi.webblogg.se

Natt bloggning

Kategori:

Oj det blev visst lite natt bloggning,Paulina somnade om för 8 minuter sedan efter att ha ätit..Men inte jag..Inte ovanligt,brukar oftast ha svårt att somna om vid denna tid om hon vaknar 2 gg på natten..Så nu har jag läst lite bloggar och lyssnar irriterande på någon granne som har fest...Inte själva festandet som stör mig utan att de skriker upprepande boojhaaa booojhaa!

I Fredags gick vi ut och käkade tapas,.Självklart hade vi ju inte bokat bord..så när vi kom dit runt 19.00 så blev det 1 h häng o baren i väntan på ett ledigt bord..

Åå guud va den längtan var värt det för
Det är sååå jävla gott med tapas ;)

Imorgon är det redan Söndag,.Vill inte men samtidigt jo,för vill lite att det ska bli nästa helg..Våran första fest i nya lägenheten sen vi flyttade in i Mars, Halloween/Inflyttningsfest...Bättre sent än aldrig : ) dock är lägenheten ännu inte klar men det blir inge till fest på ett bra tag efter denna : ) Kommer även vara första gången vi lämnar våran dotter över natten.. Jag lär tänka på henne heeela kvällen och natten... Lite konstigt kommer det nog att kännas..Men i tryggt förvar kommer hon att vara,så orolig är jag inte :D

Nej men om man skulle försöka somna om,.. Hade sådan huvudvärk förut..vara bara glad att Paulina somnade tidigt och sov fram tills nu (Innan jag började skriva detta inlägg) för jag hade nog blivit tokig annars..Hjärtat var ute och festade!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: