Sofi.webblogg.se

God sallad och 1 h väntan på nycklar

Kategori:

Herregud säger jag bara vad gott det var med en sallad på Brödernas idag, har inte känt mig såhär nyttig på flera månader =)
Det tog fucking 1 h att hämta ut nycklarna,men ca 6 min att få dem?!Vi åkte självklart till nya lägenheten direkt för att kolla läget och båda blev tyvärr lite besvikna ;(
Städningen i säjj var helt okej trots att hon sa att de inte var helt färdiga,..TvättMaskinen hade de släpat ut ur huset och altanen behövde vi inte "köpa" men,...
Det var hål och plugg överallt på väggarna,Bara spaklat men inte slipat eller målat på visa ställen,
Ugnen var inte helt ren,Hål i 2 dörrar på övervåningen,en garderobsdörr helt sönder,färg på golv och lister,visa rum hade inte ens någralister,badkaret låg ute på balkongen still (det visste vi sen innan) och tapeten i hallen är trasig (vilket vi också visste om) Gillart inte!!
Får bara hoppas att vi inte hittar fler fel när vi ska dit senare idag för att en än gång kolla lägenheten,vi tog oss en sväng dit nu bara för att kunna ringa till värden om vi hittade nått "fel" i god tid.
Så länge värden kommer och fixar det så fort som möjligt så är vi nöjda,man vill ju liksom kunna sätta upp lite på väggarna och packa upp ur kartongerna!
Detta är INGET vi kommer FIXA själva!,
Nytt badkar
Ny tapet
Nya dörrar
Lister (Där det inte finns)
Ugnen?
Vi har iallafall fint väder idag,blir att ta en promenad med hunden bort till nya lyan vid 4 tiden,..
Tar la 1 timme att promenera dit med han,så vi 'är där lagom till 5 och möta upp Husse/Älskling =)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: