Sofi.webblogg.se

Vi har det för mörkt

Kategori: Lägenheten

Vi har det alldeles för mörkt i våran lägenhet,nästa alla möbler i vardagsrummet är svarta..ALLA våra fönster lister är bruna,BRUNA ..Fy vad FuLt FULT !

Varje gång man kommer in i hallen så blir det nästan bleck svart å man hittar inte ut hahaha finns inget fönster (Hade behövds )

Halva trappen är svart?!Vet inte hur förra inneboende tänkte där.,fast nu ser det värre ut.Nu kommer den i tre färger svart,brun (Trä) och sen vit hahaha

Rummen på övervåningen är ganska små iallafall 2 av 3 rummen..Och taket lutar så de får inte in så mycket ljus.,sen att persiennerna nästan alltid är neddragna fast vikta gör ju inte saken bättre hahaha

Golvet i köket är även det svart :( , och lilla toarummet är som att sitta i en bås (Som på ett kontor).

Desto längre vi bor här desto mera "fel" hittar jag,flytta hade varit trevligt med mera orsaken än att inte lägenheten ser ut som jag velat.

Om allt hade gått som vi velat så hade redan halva lägenheten varit nedpackat och vi flyttat i sept/okt?!:/

Men nu är vi har och nu och imorgon börjar min ledighet 1vecka och sambons sista semester vecka i sommar :D

Då blir det badhuset med dottern,lite festival besök med marknad,langos och öltält.

Dagis start blir det också för mammas fina ,härliga och helt magiska dotter <3.
Å nervöst :/




Kommentarer

  • Sofia säger:

    Vet att jag skrivit det förut, men Paulina blir verkligen mer och mer lik dig tycker jag.
    Har allt gått bra med insolningen på dagis? Förstår att det är delade känslor att lämna henne där, man vill ju liksom inte att de ska växa upp så fort, men samtidigt är det ju nyttigt med dagis, de lär sig ju massor.
    Mille oc jag träffar er gärna snart igen, nu börjar ju semestrarna ta slut och man får återgå till vardagen. För att svara på din fråga, ja, Mille går nu. Började gå ett par veckor innan han fyllde ett o nu knallar han runt som om han inte gjort annat. Jätteroligt, men lite jobbigt också... Blir ju mer att hålla koll eftersom han är snabb som en vessla och gärna vill springa över till grannen eller bada i diket. ;)
    Hoppas ni snart hittar ett nytt hus, eftersom det sket sig med det andra. Men nu kommer ju hösten och sedan vintern. Blir dt lika mycket snö den är vintern, som förra, då kan det ju faktiskt vara skönt att bo i stan. ;)

    2013-08-18 | 00:07:18

Kommentera inlägget här: